Om mig…

…och vi tar det viktigaste först. Har du jobb åt mig så kontakta mig här och mitt cv ses bäst på LinkedIn.
Jag är på jakt efter nya utmaningar.

Men i korta drag så har jag jobbat som butikssäljare, grillbiträde, florist, med kundservice och support, varit teamledare och säljare. Ofta varit engagerad i föreningar som hyresgästföreningen, HTF (numera Unionen), Svenska scouterna, Makalösa föräldrar, Stockholm Pride och Ung cancer.

Idag kombinerar jag etnologistudier med att vara verksamhetsansvarig för Söders Andrahandsbokhandel på Södertörn, volontär för Kvinnojouren Sigtuna och Nattvandrar regelbundet.

Jag är en vass skribent, brinner för att engagera människor och drömmer om att få berätta människors berättelser. Har självklart manus jag inte vågat skicka in till förlag, precis som de flesta skribenter, och älskar att skriva krönikor som känns.

Entusiastisk amatörfotograf (alla foton är mina), bokmal sedan barnsben (tar gärna emot recensionsex) och vintagenörd. Att tänka hållbarhet har jag gjort så länge jag kan minnas.

Okända fakta: jag kört ett lopp som travkusk på Gotland, vunnit på Aftonbladets återbäring för ett antal år sedan vilket slutade med en gåva på 28.000 till Barncanceravdelningen i Umeå och jag har varit passagerare i en bil på två hjul under en motorshow.